Door met verschillende kleuren en/of patronen te werken, wordt het kastje al snel een leuk en dynamisch.

Online magazine met inspirerende binnenkijkers, originele wooninspiratie, handige tips en de laatste woontrends. 31-jul-2018 - Bekijk het bord 'DIY IKEA HACKS' van How to Make, dat wordt gevolgd door 224 personen op Pinterest. Iedereen kent de MALM-kasten. IKEA hackers is all about modding, repurposing and customizing IKEA products. IVAR is een eenvoudige grenen houten kast van IKEA. Het gevolg is dat heel veel mensen dezelfde IKEA meubels hebben in huis. Lees, In deze leuke kinderkamer hebben ze IKEA met vintage gecombineerd | HOMEASE. 15 okt 2020, Meubels & accessoires Of heb je nog andere goede Ikea hacks? De ombouw een open vak aan zowel de linkerkant als de rechterkant en het heeft ook poten, waardoor de kast een stuk hoger is geworden. We hebben de IKEA Kallax als TV meubel gezien, als boekenkast, als nachtkastje, als platenkast, noem maar op. Het gevolg is dat heel veel mensen dezelfde IKEA meubels hebben in huis. Hosting by Xynta, Hartstikke tof: 9x DIY met meubels uit de IKEA catalogus 2020, dé IKEA catalogus 2020 (en je kan er naar luisteren! Jules Klik hier om alles over deze IKEA hack te lezen. Aan de rechterkant is het gebruikt als TV meubel en aan de linkerkant is het gebruikt als vaste bank aan de houten eetkamertafel.

16 okt 2020, Shopping Interieur & Inrichting inspireert met woontips, leuke interieur ideeën en de laatste trends op het gebied van huis & tuin! En het leukste vind je aan de zijkant, een telefoon! IKEA is natuurlijk wereldwijd super populair. Je kan de bakken ook wit verven om vervolgens de onderkant (bijvoorbeeld tot het ronde gat) te verven in een mooie pastelkleur. Het leuke is dat je het op verschillende manieren kunt gebruiken.

16 okt 2020, Lifestyle Voor de kinderkamer van haar zoontje Stanley, had ze een hoogslaper ontworpen, waarbij het Kura bed als basis is gebruikt. Daarmee kan je een kast creëren die volledig aan jouw wensen voldoet. Ikea Duktig keuken pimpen Nu je de wildste ideeën hebt opgedaan is het tijd om deze te vertalen naar een realistisch plan. Zaag de KUBBIS op maat, schuur de gezaagde kant en schilder het plankje over met een kleur naar keuze. We willen natuurlijk niet dat ons interieur op een IKEA showroom lijkt, dus personaliseren is the way to go. Klik hier voor de handleiding. Het leuke is dat ze de kast gepimpt hebben met een houten plank bovenop de kast, waardoor de verschillende losse elementen met elkaar zijn verbonden. Simpel, bruin of wit en met lades. We hebben hierboven al een leuke hack gezien met de IKEA Besta kast, maar er zijn nog veel meer andere leuke hacks die op de Besta wordt toegepast. KNUFF-lectuurbakken zijn praktisch voor op je bureau, maar het vrolijkt de boel niet bepaald op. De IKEA catalogus 2020 is er al en dat betekent mega veel inspiratie om aan de slag met toffe IKEA hacks! Wat een geweldige en inspirerende hack! Met behulp van deurhaken en extra smalle houten latten, kan je verschillende leuke decoratie objecten op het systeem plaatsen en hangen. En met een oud tafelblad hebben ze het werkblad gerealiseerd bovenop het eiland. Die schoenen kun je vervolgens ook weer handig opbergen in jouw gepimpte kast. Wij zijn dol op IKEA hacks! Bij onze woonwinkels vind je meubels om jouw interieur zo mooi en leefbaar mogelijk te maken. Wellicht heb je de RÅSKOG-roltafel al wel eens gezien. Daarvoor heeft IKEA de KOMPLEMENT kastinrichting in het leven geroepen. Vind je de bovenstaande IKEA hack helemaal leuk omdat je fan bent van cane webbing? Klik hier voor de handleiding van deze IKEA hack. Klik hier om naar de PAX planner te gaan. De oorspronkelijke kast wordt niet meer verkocht, maar de hack kan ook goed worden uitgevoerd met andere ladekasten, zoals de Hemnes. Welke IKEA hack vind jij het leukst! Nice! Ook deze IKEA hack is helemaal leuk. Happy hacking! 29 okt 2020, Duurzaam Wij zijn dol op IKEA hacks! 21 okt 2020, Diy De relaxte EKOLSUND-fauteuil is heerlijk om in te ploffen. Goed nieuws, de hoes is afneembaar. Here’s a quick start guide. KNUFF-lectuurbakken zijn praktisch voor op je bureau, maar het vrolijkt de boel niet bepaald op.